Suora Lähetys Oy

Valmissuora mallit

Valmissuora varmistaa kampanjan onnistumisen ideasta jakeluun. Valmissuorapalvelu on helpoin ja vaivattomin tapa tehdä suoramainontaa ammattimaisesti. Valmissuora sisältää painatuksen painovalmiista aineistosta ja asiakkaalle räätälöidyn jakelun SSM-jakeluverkossa. Tarvittaessa saat kauttamme myös esitteen suunnittelun ja sivunvalmistuksen. Tutkimuspalveluidemme avulla voit selvittää kampanjasi huomioarvoa ja vaikutusta.

Vertaile eri suoramainosvaihtoehtoja ja löydä niistä itsellesi sopiva seuraavaan kampanjaasi!

 

Monipuoliset rakennemallit kattavat tuotteet A5-pikkuesitteestä isoon 8-sivuiseen broadsheet-lehteen. Kauttamme saat myös useampisivuiset lehdet ym. laajemmat painotuotteet. Valmissuora sopii nopeaan reagointiin. Alueellinen kampanja toteutuu jopa viikossa avaimet käteen -periaatteella. 

Kampanja-aineistosi voit lähettää meille joko sähköpostilla tai tiedostojen siirtoon tarkoitetulla sovelluksella. Ohjeistus aineiston siirtoon.

Helpompaa ja kustannustehokkaampaa suoramainonta ei voi olla! Tutustu ja kysy lisää! 

Monipuoliset rakennemallit kattavat tuotteet A5-pikkuesitteestä isoon 8-sivuiseen broadsheet-lehteen. Kauttamme saat myös useampisivuiset lehdet ym. laajemmat painotuotteet. 

Valmissuora sopii nopeaan reagointiin. Alueellinen kampanja toteutuu jopa viikossa avaimet käteen -periaatteella. Tutustu ja kysy lisää! 

Helpompaa ja kustannustehokkaampaa suoramainonta ei voi olla!

Valmisuoran etusivu

Myyntipalvelu

Myyntipalvelumme auttaa mielellään kaikessa valmissuoraan liittyvässä.

 

Toimisto
017 2647 800

Kari Liimatainen
Jakelupäällikkö
040 547 9845

Pekka Voutilainen
Jakelupäällikkö
0400 570 726

Sini Tuovinen
Jakeluesimies
050 590 5290