Suora Lähetys Oy

Kotipiirijakajan työ

Kotipiirijakajan työ vaatii reippautta ja vastuuntuntoa. Jakajan tulee pystyä huolehtimaan jakelutyöstä itsenäisesti. Työntekijän tulee täyttää vähintään 14 vuotta saman vuoden aikana milloin hän aloittaa jakelutyön. Jakelutyö on säännöllistä, 1-2 kertaa viikossa, ke(la), tapahtuvaa lehtien ja mainosten jakelua. Palkka määräytyy jakelupiirin koon, vaikeusasteen ja jaettavien tuotteiden lukumäärän mukaan.

Kotipiirijakaja

Ikävaatimus: täyttää vähintään 14 vuotta
Ajankäyttö: keskimäärin 1 - 3 tuntia/jakelu
Työpäivät: keskiviikko ja/tai lauantai
Jakelupiiri: kodin lähellä, aina sama piiri
Auton käyttö: piiristä riippuen (useimmiten ei tarvitse)
Palkkaus: urakkapalkka, piiristä riippuen. Yksi jakopäivä 50-80 €/kk, kaksi jakopäivää 100 - 200 €/kk

Jakelupäivät

Töitä on 1-2 päivänä viikossa, ke(la). Jos olet kiinnostunut tekemään töitä useammin on mahdollista lajitella mainoksia keskiviikon jakeluun osin jo tiistaina, ehdit silloin jakaa keskiviikkona esim. kaksi piiriä.

Jakelupiiri

Pyrimme valitsemaan jakelupiirisi mahdollisimman läheltä kotiasi. Tällöin alue on yleensä jo valmiiksi tuttu ja sinulla on lyhyt matka noutaa mainokset kotoasi useammassa erässä, jos jaettavaa on paljon. Jaettavien laatikoiden ja luukkujen määrä jakelupiirillä vaihtelee yleensä noin 100-500 kappaleen välillä, tavallinen piirin koko on noin 250-350 taloutta.

Apuvälineet

Jakajanamme saat veloituksetta käyttöösi jakelupiirillesi sopivat apuvälineet, joiden avulla mainosten kuljettaminen on sujuvaa. Jakajan työvälineitä ovat työnnettävät jakelukärryt, polkupyörälaukut ja –peräkärryt, sekä olkalaukut ja kantokassit. Jakelupiiristäsi saat tarkan kartan, jonka lukemisessa jakeluyhtiösi toimiston henkilökunta auttaa aina tarvittaessa.

Mainosten ja lehtien lajittelu

Jaettavien mainosten lajittelu on oleellinen osa jakelutyötä. Mainokset toimitetaan jakajille nipuissa. Lajitteluun kuluu usein aikaa yhtä kauan kuin jakeluunkin  Erilaisia mainoksia on yhdellä jakelukerralla yleensä 5 - 15 kpl.

Jakelu

Mainosten jakelutyö on tunnollisuutta ja pitkäjänteisyyttä vaativa työ. Jakeluun kuluu aikaa piiristä riippuen yleensä 1 - 2 tuntia, ensimmäiseen jakeluun kuluu yleensä aikaa enemmän.

Työtodistus - passi uusiin haasteisiin

Jakajan työ on itsenäistä, vastuullista ja fyysisesti vaativaa. Jakajan työstä  saat itseluottamusta ja kokemusta seuraavia työpaikkoja varten. Seuraavaa työpaikkaa hakiessasi sinulla on näyttöä itsenäisessä, vastuullisessa ja toisinaan raskaassa työtehtävässä onnistumisesta!
Olivat työtehtäväsi tulevaisuudessa palvelualalla, teollisuudessa, logistiikka tai kuljetus-alalla, markkinoinnissa, mainonnassa on "ruohonjuuritason" kokemuksesta jakelualalla sinulle tulevaisuudessa hyötyä.

Miten haen työtä?

Voit ilmoittautua työnhakijaksi täyttämällä hakulomakkeen

Täytä hakulomake